Schotland infosessie

24 juni - digitale infosessie

Datum

24 juni 2021

Locatie

Online

Uur

19:30

De onovertrefbare natuur doet je tot rust komen en het fiere verleden met de vele kastelen en ruïnes overdondert je telkens weer.

Hier kom je terug volledig tot rust. Wil je ook het back-to-nature gevoel ervaren in Schotland? Een expert neemt je mee naar de verborgen parel in het noorden aan de hand van betoverend foto-en videomateriaal. Schrijf je in voor de infosessie en laat je inspireren!

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Overige infosessies

Ierland infosessie

10 juni - digitale infosessie

Ierland heeft zo’n prachtige natuur dat het ook wel eens “the Emerald Isle” genoemd wordt, het smaragdgroene eiland. De prachtige…

  • 10 juni
  • Ierland
  • 19:30 uur
Meer info

Ierland & Schotland infosessie

17 juni - digitale infosessie

Schotland en Ierland zijn dé perfecte bestemmingen voor wie van natuur, wildlife en grote wandelingen houdt. Overweeg je een reis…

  • 17 juni
  • Ierland
  • 19:30 uur
Meer info

Schotland infosessie

24 juni - digitale infosessie

De onovertrefbare natuur doet je tot rust komen en het fiere verleden met de vele kastelen en ruïnes overdondert je…

  • 24 juni
  • Schotland
  • 19:30 uur
Meer info
Spot puffins in Schotland
Galtic Stories

Wildlife in Schotland

Wie door Schotland reist, kan er niet naast kijken: het fenomenale dierenrijk. Herten, zeearenden, talrijke vogelsoorten, hooglanders, schapen en kleine en grotere vissen. Ze bevinden zich in de veengebieden, de bergen, de heiden, en de koude wateren.

Lees meer
Dunlewey Kasteel
Galtic Stories

Ierlands mooiste historische sites

Oude kloosters, kastelen en prehistorische sites. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en keer terug in de tijd in Ierland. We lijsten even de 10 mooiste sites voor jullie op. Een voor een aanraders voor op de bucketlist!

Lees meer
Mount Errigal in Ierland met Galtic
Galtic Stories

10 x de mooiste natuur in Ierland

Als je al wat vertrouwd bent met Ierland of met onze website, weet je dat Ierland een unieke natuur heeft. Het is dé natuurbestemming bij uitstek met de glooiende landschappen, hoge bergtoppen en ruige kliffen. Ierland wordt niet voor niets vaak ‘Emerald Isle’ genoemd: die naam heeft het te danken aan de prachtige, groene landschappen.

Lees meer
Kastelen in Schotland bezoeken met Galtic
Galtic Stories

De mooiste kastelen van Schotland

Wie Schotland zegt, zegt kastelen. Overal in bonnie Scotland maken ze deel uit van het onvergetelijk landschap. Ze vormen de brug tussen heden en verleden. We zochten voor jou uit welke kastelen écht op je Schotland bucketlist moeten staan. Dit zijn onze 10 aanraders.

Lees meer
Wegennetwerk in Schotland Reizen met Galtic
Galtic Stories

Veilig op reis in Coronatijd

Jouw veiligheid is onze prioriteit. We willen dat je met een gerust gemoed op reis kan vertrekken. Daarom geven we je de mogelijkheid om flexibel te boeken en volgen we het reisadvies van de overheid op de voet. Ook tijdens je reis hoef je je geen zorgen te maken. De luchthavens, de vliegtuigmaatschappijen en de ferrymaatschappijen nemen extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Lees meer
Zonsondergang in De Giants Causeway in ierland Reizen met Galtic
Galtic Stories

Flexibel annuleringsbeleid

Kriebelt het om te reizen? Maar wil je geen financieel risico lopen omwille van de onzekere coronasituatie? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom lanceerden we een flexibel annuleringsbeleid waarbij je gratis kan annuleren tot 35 dagen voor afreis.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox